Over mij

Wie is Yvonne de Haan

Werk is voor mij bevredigend wanneer het van betekenis is in het leven van anderen. Ik pas dan ook uitstekend op een plek waar ik mijn kwaliteiten kan inzetten en direct in contact sta met mensen. Betrokkenheid betekent voor mij dat ik mij verbonden voel met de organisatie en met het werk wat ik doe. Dit geeft mij energie, daar word ik blij van. 

In mijn functie(s) heb ik veel hoor en wederhoor gesprekken gevoerd. Hier heb ik veel ervaring uit opgedaan. Elk persoon is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Ik ben iemand die gemakkelijk contact maakt en daarbij een veilige sfeer creëer. Ik werk vanuit mijn intrinsieke motivatie. Ik heb kennis van zorgfinancieringen en zorgaanbod. 

De wetgeving binnen ons zorgstelsel ken ik goed, onder andere door mijn werkervaring. Ik heb oog en aandacht voor een ander. Ik vind het heel belangrijk dat er goed met gemeenschapsgeld/ zorggeld wordt omgegaan, zeker waar het gezondheid betreft. Dat een ieder de zorg krijgt die nodig is en waar hij of zij recht op heeft.

Een aantal kernwoorden die bij mij passen zijn:
Yvonne-de-Haan-Geisler